×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Thursday, 21 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

photo_2016-04-05_08-35-27به گزارش خبرگزاری فارس از سلماس در پدیده نادر، یک رأس بز در روستای یوشانلو بخش مرکزی سلماس، در دومین زایش خود سه قلو زایید.

صاحب این بز گفت: همه بزغاله‌های این بز شب گذشته زنده به دنیا آمدند و اکنون سالم بوده و علاوه بر استفاده از شیر مادر به آنها شیر کمکی داده می‌شود.

جواد محمدزاده افزود: نژاد این بزها به گونه‌ای بوده که چند قلوزایی به دفعات در آنها اتفاق افتاده است.

وی تغذیه خوب، چریدن در مراتع بکر و علف‌های عاری از کود، استفاده از سبوس و رسیدگی روزانه را از عوامل چندقلوزایی در این رأس بز عنوان کرد.

محمدزاده افزود: بزغاله‌های به دنیا آمده بین یک کیلو و 300 تا یک کیلو و 800 گرم وزن دارند.

وی با بیان اینکه این دومین سه قلوزایی این بز است، افزود: این بز که از نژاد بومی منطقه است در زایش نخست خود هم در سال گذشته سه قلو زاییده بود که هر سه آنها سالم بودند.

گفتنی است، شهرستان سلماس در شمال استان آذربایجان غربی و در منطقه کوهستانی واقع شده است.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان های فارسی یا تورکی باشند منتشر نخواهند شد.