×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Thursday, 21 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

 

عصر سلماس : حجت الاسلام سیدمحمد موسوی روز شنبه در نشست هماهنگی راهپیمایی 13 آبان در سلماس افزود: 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است و همه مردم باید برای پاسداشت این روز بزرگ اهتمام لازم را داشته باشند.
وی اظهار کرد: آمریکا پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تهدیدهای متعدد و از طریق وضع تحریم های ظالمانه همواره سعی در سست کردن اراده ملی ایران اسلامی داشته است ولی اتحاد و انسجام ملی ما مانع از دست یافتن دشمنان به اهداف شوم خود در کشور شده است.
وی اضافه کرد: در یوم الله 13 آبان سه رخداد مهم شامل تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه، تظاهرات عده ای از دانش آموزان و کشتار آنان از سوی رژیم پهلوی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا از سوی دانشجویان پیرو خط امام به وقوع پیوست که همه آنها در تاریخ پیروزی انقلاب اسلام و تداوم آن نقش بسزایی داشتند.
معاون فرماندار سلماس نیز در این نشست گفت: اقتدار و عزت ایران در روز حماسی 13 آبان سال 58 شکوفاتر شد و جوانان کشور به ویژه قشر دانش آموز و دانشجو ضربه جبران ناپذیری بر پیکر آمریکا و حامیانش وارد کردند.
امیر تیموری اظهار کرد: حوادث خونین 13 آبان نشان داد که مردم و جوانان این مرز و بوم به هیچ عنوان حاضر نیستند دخالت بیگانگان در امور داخلی مملکت را بپذیرند.
وی گفت: اقشار مختلف مردم این شهرستان در کنار دانش آموزان با حضور گسترده و پرشور خود در راهپیمایی 13 آبان یکبار دیگر صحنه زیبایی از وحدت و همدلی را به نمایش خواهند گذاشت.
تشکیل کمیته شش گانه، آمادگی ادارات و نهادها برای برگزاری مراسم راهپیمایی، نصب بنر و پلاکارد و برپایی ایستگاه صلواتی در روز 13 آبان از مصوبات این نشست بود.
در این جلسه مقرر شد راهپیمایی 13 آبان ساعت 10 صبح از مقابل مسجد جامع شروع و در میدان توحید این شهرستان به پایان برسد.

منبع : ایرنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان های فارسی یا تورکی باشند منتشر نخواهند شد.