×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۵  .::.   برابر با : Thursday, 21 May , 2026  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش عصر سلماس ، حسام شیرازه محبت روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران آذربایجان غربی افزود: اطلاع رسانی دقیق لازمه شغل خبرنگاری بوده و به دلیل حساس بودن این امر خبرنگاران باید دقت بیشتری در انتشار اخبار داشته باشند.
وی درباره ارتباط رسانه ها با روابط عمومی دستگاه ها اظهار کرد: رسانه ها دوست و مکمل روابط عمومی ها و در کنار این بخش هستند و نباید به عنوان یک رقیب به رسانه ها نگریست.
شیرازه محبت درباره سایت های خبری و نحوه همکاری با این سایت ها ادامه داد: سایت های خبری فاقد مجور نباید انتظار حمایت داشته باشند چرا که در کنار عدم دعوت به جلسات، نقشی نیز به آنها داده نمی شود.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری آذربایجان غربی گفت: در صورت شکایت از این سایت ها نیز، گرانندگان سایت های خبری فاقد مجوز به دلیل نداشتن مجوز در دادگاه عمومی محاکمه می شوند و هیات منصفه مطبوعات نیز نمی تواند اقدامی برای آنها انجام دهد.
نشست مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری آذربایجان غربی با خبرنگاران با حضور خبرنگاران رسانه های مجازی و مکتوب استان در سالن شهید نیکخواه استانداری برگزاری شد.
در این نشست خبرنگاران به بیان مشکلات خود با روابط عمومی دستگاه ها و نحوه تعامل بهتر رسانه ها با روابط عمومی ها پرداختند.

منبع : ایرنا

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان های فارسی یا تورکی باشند منتشر نخواهند شد.