
تورج دماوندی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه از مایهکوبی طیور سلماس خبر داد و اظهار کرد: امسال نیز مایهکوبی طیور به منظور کاهش بیماریهای مشترک بین انسان و طیور در سلماس انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه در این خصوص در سال جاری اقدامات قابلتوجهی انجام گرفته است، از مایهکوبی یک میلیون و 328 هزار و 500 نوبت قطعه طیور صنعتی و بومی در این شهرستان خبر داد.
رئیس شبکه دامپزشکی سلماس از بازرسیهای انجام گرفته در خصوص نحوه جوجهریزی در بوکان نیز خبر داد و تصریح کرد: در این خصوص مرغداریها مورد بازرسی و مراقبت قرار میگیرند و امسال نیز یک هزار و 592 مورد مراقبت از مرغداریهای این شهرستان انجام گرفته است.
این مسئول از پایش زیستگاه پرندگان در پشت سدها و تالابهای موجود در استان خبر داد و اظهار داشت: به صورت مرتب و مکرر از زیستگاه پرندگان، آبهای پشت سدها و تالابهای استان بازدید انجام میگیرد.
دماوندی با بیان اینکه در این راستا امسال هیچ موردی از بیماری مشترک بین طیور و انسان گزارش نشده است، اعلام کرد: این پایشها و واکسیناسیون طیور نیز در راستای کاهش بیماریهای مشترک انجام میگیرد.
وی با بیان اینکه نظارت خود را بر واحدهای دامی و طیور در سلماس را افزایش دادهایم، ادامه داد: امسال 15 مورد مراقبت و پایش از پرندگان مهاجر پشت سدها انجام گرفته است.
https://asrsalmas.ir/?p=2127
