
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر سلماس : حجت الاسلام سیدمحمد موسوی در خطبه های نماز جمعه این هفته سلماس با اشاره به انتخابات هفتم اسفند ماه گفت: همه مردم با شور و نشاط در این صحنه سیاسی و ملی شرکت خواهند کرد و توطئه های دشمنان را خنثی خواهند نمود.
موسوی بیان کرد: همه افراد فعال در عرصه انتخابات باید اخلاق و ادب اسلامی را رعایت نمایند و طبق قانون فعالیت نمایند و در این بین دستگاههای نظارتی و دولتی نیز باید همه توجه خود را به اجرای درست قانون و خارج نشدن از مسیر قانونی جلب نمایند.
وی همچنین با اشاره به دستاورد و پیروزی جمهوری اسلامی در مذاکرات هسته ای و به فرجام رساندن برجام گفت: راهنمایی های مدبرانه رهبری انقلاب و تلاش خالصانه هیئت دولت مذاکرات هسته ای به فرجامی خوب رسید.
موسوی تصریح کرد: امروزه مردم ما در مسیر صراط مستقیم که همان مسیر اطاعت از ولی امر است قدم برمیدارند و همین امر سبب ناامیدی دشمنان در مبارزه با ملت ایران شده است.
وی با اشاره به فرارسیدن ایام الله دهه فجر و تبریک این ایام، اظهار کرد: مردم عزتمند ایران با انقلاب خود در برابر ظلم حکومت طاغوتی ایستادند و به برکت مبارزات خود آینده کشور را از پرتگاه سقوط و وابستگی نجات دادند.
خطیب جمعه گفت: همه باید برای گرامیداشت ایام دهه فجر تلاش کنیم تا دشمنان بدانند که مردم ایران به انقلاب خود پایبندند.
آذرپیام
https://asrsalmas.ir/?p=4456
