×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۲  .::.   برابر با : Friday, 22 September , 2023  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی عصر سلماس ، برای بزرگداشت مقام شامخ شهدا و در راستای تکریم خانواده معزز آنان ، دیدارهایی با خانواده تعدادی از شهدای دانش آموزی و فرهنگی سلماس توسط بسیج فرهنگیان و دانش آموزی سپاه سلماس انجام گرفت.

سلیمی مدیر کانون بسیج فرهنگیان سپاه سلماس در این زمینه گفت :دیدار با خانواده های شهدا و ایثارگران و سرکشی به آنان یک وظیفه است و حداقل کاری است که باید همه ما انجام دهیم و در ضمن این دیدارها برای ما نیز به نوعی تجدید خاطره دوران دفاع مقدس است.

سلیمی با بیان اینکه شهدا و خاواده آنان حق بزرگی بر گردن مردم ایران دارند، افزود: امیدواریم توفیق خدمت به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را نه به معنای مادی و پست و مقام بلکه به معنی قدرشناسی، داشته باشیم.

20180128_133309

 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان های فارسی یا تورکی باشند منتشر نخواهند شد.