
به گزارش عصر سلماس: معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی گفت : متراژ در نظر گرفته شده برای این منطقه یک هزار و 70 هکتار است که مرحله اول آن در 187 هکتار اجرایی شده است
کهوریان گفت : سازمان همیاری شهرداری های آذربایجان غربی آمادگی خود را برای آماده سازی این مرحله به صورت مشارکتی اعلام و تفاهم نامه ای نیز در این زمینه امضا شده است.
معاون برنامه ریزی استاندار آذربایجان غربی افزود : برای اجرای طرح اول منطقه ویژه اقتصادی سلماس، 65 میلیارد ریال در راستای مطالعات زیست محیطی و عمرانی اختصاص داده شده است.
وی بابیان اینکهجمعی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در این منطقه اعلام کرده اند از صاحبان صنایع، تولیدکنندگان و صادرکنندگان دعوت کرد برای درخواست اراضی اقدام کنند.
منطقه ویژه اقتصادی سلماس یکی از نزدیکترین مناطق به فرودگاه های خوی و ارومیه، مسیر ریلی، مرزهای جلفا، بازرگان، رازی و سرو و دو مرکز استان شامل شهرهای تبریز و ارومیه است و در صورت راه اندازی، می تواند به یکی از مناطق استراتژیک اقتصادی تبدیل شود.
راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی سلماس در سال 80 تصویب شده که در 14 سال گذشته اجرایی نشده است
منبع:خبرگزاری صداوسیما
https://asrsalmas.ir/?p=1092
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهند شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان های فارسی یا تورکی باشند منتشر نخواهند شد.
خیلی امیدوارم این منطقه تاسیس بشه و سلماس از این انجماد و رکود اقتصادی بیرون بیاد. من خودم که شغلم سیم کشی ساختمان است حاضرم برم امور برق کاری ساختمان هارو زیر قیمت و با تمام انرژیم انجام بدم. همه باید دست به دست هم بدیم این منطقه ویژه رو بسازیم
در کنار تاسیس این منطقه باید مردم شهر رو هم آگاه کرد و با چاپ بروشور و اعلامیه اونها رو با مفهوم منطقه ویژه آشنا نمود.
با جذب سرمایه گذار و ایجاد واحد های صنعتی میشه بسیاری از مهندسان و نخبگان شهرمان که برای کار آواره ی غربت شدن رو دوباره برگرداند.
وضعیت معیشت مردم سلماس مخصوصا عزیزان کرد زبان خیلی نگران کننده هست ایشالا این منطقه ویژه بخشی از مسکلات رو حل کنه.
اقا شما سال ديگه همين موقع هيچ پيشرفتي تو كار نمي بينيد.چون همش در حد حرف و فرافكنيه.